Je hebt ze in alle soorten en maten: handige gadgets voor thuis. Een sleutelhanger met bieropener is allang verleden tijd. Tegenwoordig zijn de nieuwste gadgets ook steeds populairder om te geven als relatiegeschenk.  We nemen je graag mee in de wondere wereld van handig gadgets voor thuis.

 

Nuttige gadgets

Iedereen kunt natuurlijk de sleutelhanger met bieropener. Zo raak jij je fietssleutel door de extra bos minder snel kwijt en heb je altijd een bieropener dichtbij. Er zijn in de tussentijd veel andere leuke maar vooral nuttige gadgets gekomen. Wil je bijvoorbeeld de telefoon opladen met een powerbank maar heb je lijst van alle bedradingen? Koop dan een PU organizer met powerbank. Een handig ‘etui’ waar de mobiel opgeladen wordt en door het dichtritsen compact zonder bedrading te gebruiken is. Een bekender voorbeeld is de spatwaterdichte hoesjes die je vast weleens op vakantie hebt gezien. Hoe gaaf is het om foto’s onder water te maken als je in het zwembadje achter het huis zit? Dit kan gemakkelijk met deze spatwaterdichte hoesjes.

 

Grappige gadgets

Naast erg nuttige gadgets zijn er ook veel grappige gadgets die je hoogstwaarschijnlijk een glimlach op je gezicht brengen. Je kent bijvoorbeeld vast wel de spinners die je tussen duim en wijsvinger moet vasthouden. Met een slinger aan de spinner gaat de spinner rondjes maken wat natuurlijk in eerste instantie nergens nuttig voor is. Toch zeggen ze dat je er rustig van word. Wellicht een goede keuze wanneer je even afleiding nodig bent tijdens het studeren. Zo zijn er nog veel meer grappige gadgets te vinden op het internet.

 

Maak het je eigen

Hoe leuk is het om je eigen gadget te personaliseren? Zet bijvoorbeeld je eigen tekst op de gadget of plaats je eigen ontworpen logo erop. Het is namelijk steeds gebruikelijker en steeds meer bedrijven doen het: gadgets bedrukken. Bedrijven bedrukken voornamelijk hun bedrijfslogo erop voor meer naamsbekendheid of andere promotiedoeleinden. Door de gadgets te bedrukken weet je in ieder geval dat je opvalt met een unieke variant.

Categories: Homemaker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *